2015-01-21 10.46.07

StageVision Oresund AB är ett konsult- och utbildningsföretag i teater-, film- och eventbranschen. Bolaget har kompetent teknisk personal till de flesta områden inom scen, film och event. Företaget erbjuder också verkstadspersonal, samt förfogar över verkstadsateljéer för tillverkning av dekor och mindre scenografier.

StageVision Oresund AB har också ett stort kostymlager till uthyrning. Lagret innehåller ca 10.000 plagg för teater, film, reklam och marknadsföring.

Stage Vision har specialiserat sig på att tillhandahålla utbildningar specialdesignade för att passa teater- film- och eventbranschen. Vi är branschledande inom säkerhet och kostym.

Stage Vision bildades våren 2006 och ägs och drivs av nio aktieägare, fyra kvinnor och fem män med ålder från 23 år, alla med anknytning till teaterbranschen och några med trettioårig branscherfarenhet som teknisk chef, produktionschef och ljuschef på stora teatrar både i Sverige och i Danmark. Ägarna till Stage Vision har även lång erfarenhet av utbildning, har medverkat vid utformning av utbildningar och även arbetat som lärare i teater, arbetsmiljö och säkerhet på Scen- och teaterteknologiutbildningen på Malmö Högskola.

Stage Vision producerar också egna föreställningar. I september 2007 , 2008  och 2009 satte bolaget upp MidnattsVarietén i ladan på Elinelunds gård. Vår personal medverkar och leder projekt som VM i Magi 2006 på Stockholmsmässan, 2009 i Peking i Kina och 2012 i Blackpool i England. Stage Vision Oresund AB ansvarar för både ljud, ljus, scen och projektledning.

Anmäl intresse!

* Obligatorisk

Intresseområden