2014-10-21 08.13.39

National Rigging Certificate är ingen kurs utan en certifiering av kunskap och färdigheter. För närvarande erbjuds level 2 och level 3.

Level  2
Level 2 är en tvådagars praktisk, skriftlig och muntlig examinering för yrkesverksamma riggers. Certifieringen täcker de flesta områden inom rigging och det är lämpligt att ha riggat regelbundet under minst 1-2 år.

Level 3
Level 3 riktar sig till de som arbetar med rigging i en arbetsledande position. En level 3 certifiering innefattar 1 dag med riskvärdering och skriftliga frågor på centrat och en dag med en on-site assessment ute på ett riktigt jobb med arbetsledning av rigging och arbete på höjd.

Att bli certifierad
1. Kontakta Stagevision på nrc@stagevision.se för att bli registrerad hos PLASA. Registreringen kostar 250 GBP och betalas till PLASA.

2. Efter registreringen och fullföljd betalning får du ett paket med handboken, information om vad du behöver ha med dig och vad du ska förbereda innan du kommer till certifieringen.

3. I samråd med centrat bestäms ett datum för certifiering.

4. Du har två år på dig att fullfölja från det att du registrerade dig hos PLASA.

Priser
För certifieringen betalas en registreringsavgift till PLASA på 250 GBP samt en certifieringsavgift till Stagevision enligt nedan.

Level 2 – 7000 SEK + 25% moms

Level 3 – Enligt överenskommelse

Datum för certifiering

Kontakta oss på mail ovan om du vill bli certifierad, så hittar vi ett datum som passar.

SFstage2A

 

 

www.plasa.org
——————————–
Mer information
National Rigging Certification